Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Aloe Blossom Herbal Tea

Είναι το εκλεκτότερο τσάι βοτάνων, φύλλων, φλούδων και μπαχαρικών, που υπάρχει. Ενισχυμένο με τη σωστή ποσότητα από άνθη Aλόης Βέρα, εξασφαλίζει το λεπτό άρωμα του με κανέλα και ginger από την Κίνα, αρωματικά γαρύφαλλα από τη Μαδαγασκάρη, καταπραϋντικό μπαχάρι από την Τζαμάικα, αρωματική φλούδα πορτοκαλιού, κάρδαμο, μάραθο, χαμομήλι, φύλλα μουριάς και gymnema sylvestre. Τονώστε τον οργανισμό σας όλη μέρα. Απλό στην παρασκευή του, χωρίς θερμίδες, χωρίς καφεΐνη και σε συσκευασία με 25 ατομικά φακελάκια, για εύκολη απλή κι αρωματική χρήση σε κάθε στιγμή.
   
Η αναζωογονητική κανέλα, η φλούδα πορτοκαλιού και το γαρύφαλλο μεταφέρουν μια ζεστή, φρουτώδη γεύση, μαζί  μεε το αρωματικό πιπέρι και το τζίντζερ που καταπραΰνουν.
   
Ο συνδυασμός ανθέων αλόης βέρα από τις φυτείες της Forever Living Products, φύλλα βατόµουρου, μάραθου, κάρδαµου, Gynmema Sylvestre και χαµοµηλιού προκρίνουν αυτό το τονωτικό τσάι χαµηλών θερµίδων ως ένα αξιοθαύµαστο συµπλήρωµα του προγράµµατος για τον έλεγχο του βάρους. Τονώνει τον οργανισμό μας όλη μέρα. Χωρίς θερµίδες - Χωρίς καφεΐνη. Είτε το πιούμε ζεστό, είτε παγωμένο, έχει θεσπέσια γεύση και είναι εύκολο στην παρασκευή του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...