Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Είμαι Forever


Παρακολουθήστε το video που περιγράφει πώς η συνεργασία με τη Forever Living Products έκανε τη διαφορά στις ζωές απλών ανθρώπων, όπως εσείς. Μέσα στην παραζάλη της καθημερινότητας, η αναζήτηση της ευτυχίας και της επιτυχίας, γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Τι γίνεται όμως, αν το κυνήγι της ευτυχίας, δεν μας οδηγεί τελικά σε αυτήν; 

Πράγματι, υπάρχουν λόγοι που μας οδηγούν στο συμπέρασμα  ότι η αναζήτηση της ευτυχίας μπορεί να αποδειχτεί συνταγή για τη δυστυχία. Ωστόσο σήμερα, μια πιο προσεκτική ματιά στη σκληρή καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές. Είναι η εποχή που καλούμαστε να κάνουμε εμείς τα πράγματα να συμβούν. 

Συνεχίστε να ονειρεύεστε τα καλύτερα για τη ζωή σας, και επικοινωνήστε μαζί μου να συζητήσουμε την πρότασή μου για την υλοποίηση των δικών σας στόχων.

Μέλι, το δώρο των θεών στον άνθρωπο και στην φύση


Μέλι, το δώρο των θεών στον άνθρωπο και στην φύση: Το Μέλι είναι πράγματι ένα μοναδικό δώρο «κλεισμένο» σε μια κυψέλη, ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν, που υπερβαίνει την ιδιότητα της απλής γλυκαντικής ύλης, αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών και ενέργειας, υπερβαίνοντας τα όρια του φαρμάκου. 

Το μέλι περιέχει 17% νερό, γεγονός που εξηγεί την έντονα ενυδατική δράση του.Επίσης εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, καθώς αποτελεί πηγή απλών και σύνθετων υδατανθράκων.

 Έρευνες δείχνουν ότι ορισμένα από τα αντιοξειδωτικά συστατικά του έχουν σημαντική αντικαρκινική δράση. Θεωρείται καταπραϋντικό και χαλαρωτικό. Διόλου τυχαία, οι γιαγιάδες συμβουλεύουν να ρίχνουμε μία κουταλιά μέλι σε χλιαρό γάλα το βράδυ και να το πίνουμε: διευκολύνει τον ύπνο.

Aloe Vera μια πορεία με Ιστορία

Η Αλόη η γνησία (Aloe vera), επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού που κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι. 

Η Αλόη η γνησία μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα και συναντάται ευρέως στην Αφρική και άλλες άνυδρες περιοχές.

Το είδος είναι γνωστό για τη χρήση του σε εναλλακτικές θεραπείες με χρήση φυτών. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν γίνει για τη χρήση της και όλες με θετικά για τον άνθρωπο αποτελέσματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...