Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Aloe Vera FLP: Η πιο αγνή Aloe Vera της παγκόσμιας αγοράς

Aloe Vera FLP:  Η πιο αγνή Aloe Vera Gel της παγκόσμιας αγοράς: Φανταστείτε να χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνεται το Ζελέ κατευθείαν από το φυτό. Ο χυμός Aloe Vera gel είναι τόσο κοντά στην φύση, όσο μπορείτε να φτάσετε κι εσείς. 

Το θαυματουργό φύλλο της Αλόης περιέχει πάνω από 200 διαφορετικούς θρεπτικούς συνδυασμούς. Προϊόν μιας Πατενταρισμένης Διαδικασίας Σταθεροποίησης, ο Χυμός μας χαίρει της εκτίμησης εκείνων που προσπαθούν να διατηρήσουν ένα υγιές πεπτικό σύστημα και ένα φυσικό επίπεδο ενέργειας.

Αυτός ο χυμός Αλόης Βέρα από το εσωτερικό του φύλλου, εφόσον λαμβάνεται σε καθημερινή βάση, είτε μόνος είτε σε συνδυασμό με κάποιο φρουτοχυμό, αποτελεί έναν από τους θρεπτικότερους και ωφελιμότερους χυμούς που υπάρχουν. 

Ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά της Αλόης Βέρα περιλαμβάνονται οι βιταμίνες A, C και E. H βιταμίνη A (ρετινόλη) φημίζεται για τις αναπλαστικές της ιδιότητες στα κύτταρα και χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία ως αντιρυτιδικό συστατικό. H Bιταμίνη C έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ βοηθά στο σχηματισμό του κολλαγόνου του δέρματος και στη διατήρηση της υγείας του.  

H Βιταμίνη E, με τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα, προλαμβάνοντας τις βλάβες της κυτταρικής μεμβράνης. H Αλόη Βέρα είναι επίσης πλούσια πηγή μεταλλικών στοιχείων (σιδήρου, χρωμίου, μαγγανίου, φωσφόρου, καλίου, ψευδαργύρου κ.ά.), ενζύμων (έχουν εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα και τους ιστούς), αμινοξέων και άλλων θρεπτικών συστατικών.

Το φυτό Aloe vera κάνει καλό σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος, όπως το έλκος του στομάχου, η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα και η ελκώδης κολίτιδα. Βοηθά ουσιαστικά τους ασθενείς, με αρθρίτιδες και διαβήτη, λόγω της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού τους συστήματος, σε συνδυασμό πάντα με τα φάρμακα που χρειάζονται για την κάθε πάθηση.

Ως φυτοθεραπεία, ο χυμός της αλόη βέρα, πίνεται για την ανακούφιση από δυσφορία του πεπτικού συστήματος (καούρες), ενυδάτωση κι ελαστικότητα του δέρματος.

H Αλόη χαρακτηρίζεται «ως το φυτό της ιατρικής» και οι αξιολογήσεις της σε ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές,  έχουν παράσχει αποδεικτικά στοιχεία ότι η έχει ισχυρό φαρμακευτικό αποτέλεσμα και  υπάρχουν πολλές περιπτωσιολογικές αναφορές που κάνουν ορισμένους ερευνητές να πιστεύουν ότι δεν είναι τυχαίο που της αποδίδεται αυτός ο τίτλος.

H Αλόη Βέρα ανήκει στην οικογένεια των Liliaceae. To γένος αυτό περιλαμβάνει περισσότερα από 350 είδη, από τα οποία μόνο δύο είναι σημαντικά για την καλλιέργεια της αλόης για θεραπευτική και κοσμητολογική χρήση.  

H Aloe Ferox Miller ευδοκιμεί στη Nότιο Aφρική και δίνει την «αλόη του Aκρωτηρίου» (Cap Αloe), ενώ η Aloe Vera, η μόνη με κίτρινα λουλούδια (Aloe Barbadensis Miller) από τις Δυτικές Iνδίες, δίνει το προϊόν το οποίο είναι γνωστό ως «αλόη των Barbados» (Curacao Aloe).

Γιατί την Aloe Vera Gel της F.L.P.;
    *Καλλιεργούμε την Αλόη μας στα δικά μας χωράφια και την επεξεργαζόμαστε σε ιδιόκτητα εργοστάσια.
    *Καλλιεργούνται φυσικά – χωρίς φυτοφάρμακα ή ζιζανιοκτόνα
   *Τα  Ώριμα φυτά συλλέγονται και τεμαχίζονται με το χέρι.
    *Παρασκευάζονται μέσα σε μερικές ώρες.
    *Μοναδική στον κόσμο πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης.
    *Συσκευάζονται, μεταφέρονται και διανέμονται σε όλο τον κόσμο.


    *Βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των τροφών από το έντερο
    *Προφέρει 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.
    *Φυσική αντιφλεγμονώδη δράση
    *Αντιγηράντική δράση
    *Βελτιώνει την κινητικότητα του εντέρου.
    *Αυξάνει τον μεταβολισμό
    *Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστινής
    *Προστατεύει τους ιστούς
    *Δίνει ενέργεια
    *Κατάλληλο για όλη την οικογένεια

*Ανακινήστε καλά. Πίνετε από 30ml έως 120 ml ημερησίως, κατά προτίμηση πριν από το φαγητό. Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Όταν είναι σφραγισμένο δεν χρειάζεται ψυγείο.

Ελέγχοντας όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια ως και τη διανομή, η Forever Living Products είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στο χώρο των προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση την Αλόη Βέρα. Για την παρασκευή των προϊόντων μας δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, ενώ χρησιμοποιούμε συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον.


Περιέχει περισσότερα από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων και 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Είναι το πρώτο προϊόν που εγκρίθηκε από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης με πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποιήσης της Aloe Vera.

Έχουν γίνει πολύ λίγες μελέτες σχετικά με οφέλη του ζελέ της αλόης της γνησίας, με εσωτερική χρήση. Συστατικά της αλόης της γνησίας ενδέχεται να εμποδίζουν την ανάπτυξη όγκων. Υπήρξαν ορισμένες μελέτες σε ζώα που δείχνουν ότι το εκχύλισμα της αλόης της γνησίας έχει σημαντικές αντι-υπεργλυκαιμικές ιδιότητες και μπορεί να είναι χρήσιμο για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου Β. Οι μελέτες αυτές δεν έχουν εφαρμοστεί σε ανθρώπους.
.
Αθλητικές κακώσεις, Αιμορροίδες, Ακμή, Αλλεργίες, Αναζωογόνηση μαλλιών και δέρματος κεφαλής, Αναιμία, Αρθρίτιδα, Ασθμα, Αφυδατωμένο δέρμα, Αφθες, ΑIDS, Αγχος, Απόστημα κερατοειδούς, Αντιμυκητικό, Αντιβιοτικό, Αιμοκάθαρση, Ανανέωση των κυττάρων του αίματος, Αποτοξίνωση εντέρου, Αποσμητικό, Αποτοξίνωση ήπατος, Αυπνίες, Αντιόξινο, Ανεμοβλογιά. Β. Βρογχίτιδα, Βακτηριοκτόνο, Βλάβες απο ακτινοθεραπείες και πολλά ακόμη.
 
Εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη της πιο αγνής και αυθεντικής Aloe Vera Gel της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξειδικευμένη ενημέρωση, για να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση, επικοινώνησε με την Ελένη Ζαφειριάδου, Ανεξάρτητη Συνεργάτη της Forever Living Products.
τηλ επικοινωνίας 6983 461 142
για άμεσες παραγγελίες, κλικ εδώ.
.
Τα πιστοποιητικά της Aloe Vera Gel F.L.P.
Η Forever είναι η πρώτη εταιρία που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC), ενώ διαθέτει Πιστοποιήσεις ISO. Με πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης, σας προσφέρει το 100% σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα, χωρίς να το αναμειγνύει με μέλι, νερό ή τεχνητά χρώματα.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλωσορίζω την άποψή σου αρκεί να γίνεται κόσμια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...